Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au fost naşi de cununie. Oau! Cum a putut să se îmbrace frumoasa vedetă

+4 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au fost naşi de cununie. Oau! Cum a putut să se îmbrace frumoasa vedetă © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost părinţi spirituali weekendul acesta. Şi, aşa cum era de aşteptat, cei doi s-au descurcat de minune în acest rol. Dar de departe cea mai fericită a fost fetiţa lor, Victoria.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, naşi la trei săptămâni după nunta lor

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost weekendul acesta părinţii spirituali ai finilor lor, Daria şi Tibi. Atât mirii, cât şi naşii s-au pregătit intens pentru marea zi, iar totul a decurs ca la carte. Biserica unde s-au cununat religios cei doi a fost împodobită cu zeci de flori albe, iar slujba a fost încărcată de emoţii atât pentru miri, cât şi pentru naşi.

După cununia religioasă, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, alături de miri şi invitaţii lor, s-au îndreptat către locaţia unde avea să se ţină petrecerea. În grădină, în aer liber, unde invitaţii erau aşteptaţi cu preparate care mai de care mai sofisticate.

Distracţie, atmosferă, relaxare, preparate delicioase. S-a încins grătarul. Mireasa a fost sufletul petrecerii, a dansat cu toţi invitaţii şi s-a distrat pe cinste. Ba la un moment dat, pentru a fi mai confortabilă, Daria a dat pantofii cu toc pe o pereche de adidaşi. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia lui Tavi Clonda, dar şi de alte formaţii special aduse pentru a marca acest moment special, potrivit Antena Stars.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost, bineînţeles, dansul mirilor. La lăsarea întunericului, petrecerea s-a mutat la unul dintre cele mai exclusiviste locaţii din Capitală, iar cea mai fericită a fost, de departe, fiica lui Tavi şi a Gabrielei, Victoria. Ce să mai, este clar că nunta a fost un prilej de bucurie, dar şi de distracţie pentru toată lumea

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest