Tavi Clonda, în lacrimi în biserică! Soțul Gabrielei Cristea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda, în lacrimi în biserică! Soțul Gabrielei Cristea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile © captura video

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios astăzi și este o zi cu o încărcătură emoțională fantastică. Cei doi miri și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, după aproape șapte ani de relație.

Emoțiile au fost atât de mari, încă Tavi Clonda nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns pentru câteva momente, în timpul ceremoniei religioase. Totodată, Gabriela Cristea a vrut să facă un gest frumos pentru fetița ei, Thea Iris Selena, în această zi importantă și a ales să poarte un buchet de iriși.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc civil astăzi

"Mi-au pus fetele în mașină <<ia-ți mireasă ziua bună>>, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.", a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

"Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele.  E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios.", a spus și Tavi Clonda

După ceremonia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor merge să petreacă, alături de 50 de invitați, la domeniul lor din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină, însă au promis că botezul micuței Iris va fi mult mai grandios. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro