Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea, mesaj emoţionant pentru fiica sa. Victoria a împlinit vârsta de doi ani

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda, soţul Gabriel Cristea, mesaj emoţionant pentru fiica sa. Victoria a împlinit vârsta de doi ani © instagram

Fiica lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea a împlinit astăzi vârsta de doi ani. Tătal ei a ţinut să îi adrese un mesaj emoţionant pe contul său de socializare. 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit de câteva săptămâni în faţa lui Dumnezeu, iar astăzi au un motiv întemeiat de bucurie. Fiica cea mare a cuplului, Victoria, împlineşte doi anişori, iar tatăl ei a ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant prin intermediul contului de instagram: ,,Fix acum 2 ani aveam cele mai mari emoţii din viaţa mea aşteptându-te să vii în viaţa noastră! A fost cea mai senină, frumoasă şi victoriasă zi! Tati te iubeşte şi învaţă să traiască prin tine şi surioara ta! La mulţi ani,iubita noastră''. Fotografia cu cei doi a strans numeroase aprecieri de la prietenii virtuali, dar şi sute de mesaje de bine pentru micuţă. 

Iris, mezina familiei a avut recent probleme de sănătate

Iris, mezina familiei s-a îmbolnăvit de enterocolită şi a fost nevoie să fie internată în spital alături de mama ei. "Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti... e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul", a declarat Gabriela Cristea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro