Tavi Clonda, mesaj trist: „Dumnezeu să te odihnească în pace, tati”

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda, mesaj trist: „Dumnezeu să te odihnească în pace, tati” © Instagram

Este o zi tristă pentru Tavi Clonda. Soțul Gabrielei Cristea a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, stârnind simpatia fanilor, care s-au grăbit să vină să îl susțină pe îndrăgitul cântăreț.

Miercuri, tatăl lui Tavi Clonda și-ar fi serbat ziua de naștere. Ar fi împlinit 73 de ani, așa cum a dezvăluit chiar cântărețul.

Zi tristă pentru Tavi Clonda

Tatăl lui Tavi Clonda a murit în anul 2018, chiar atunci când artistul și Gabriela Cristea erau în focul pregătirilor pentru cununia religioasă. La vremea respectivă, cântărețul dezvăluia doar că părintele lui a plecat într-o lume mai bună și nu a dezvăluit motivele pentru care s-a stins din viață.

Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, Tavi Clonda a rupt câteva momente din programul lui agitat pentru a-i onora amintirea părintelui său.

„Azi, tata ar fi împlinit 73 de ani... Dumnezeu să te odihnească în pace, tati!”, a fost mesajul transmis de Tavi Clonda, pe rețelele de socializare.

Admiratorii s-au grăbit să îi transmită cuvinte încurajatoare soțului Gabrielei Cristea, în această zi plină de tristețe.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace / Victoria seamănă foarte mult cu bunicul”, au fost câteva dintre cuvintele scrise de internauți.

Tavi Clonda are alături, însă, o frumoasă familie, care îl face fericit în fiecare zi. Este căsătorit cu Gabriela Cristea și împreună au două fetițe superbe: Victoria și Iris. În plus, Tavi Clonda mai are un părinte în viață, mama lui fiindu-i alături la cele mai importante evenimente din viață.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro