Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat în vacanță. Ce destinație au ales cei doi

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat în vacanță. Ce destinație au ales cei doi © arhiva

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Cei doi au decis că este momentul pentru o vacanță, iar cei doi nu au ales o destinație tocmai exotică, ci au plecat la doar câțiva km de București.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat în vacanță, însă nu sunt singuri. Cei doi au ales să plece la Sinaia, iar cu ei le-au luat și pe cele două fetițe de care cu greu se pot despărți. Chiar dacă înainte să le aibă pe micuțe mergeau în vacanță acolo unde se relaxau, acum aceste momente sunt istorie, fiindcă cele două fetițe au multe preferințe și fiecare propriile nevoi. 

”Când eram doar noi doi mergeam în weekendurile de relaxate la hotel. Ne plăcea să lenevim și să ne relaxam, comandam la roomservice și mergeam la spa. Acum criteriile noastre sunt diferite. Căutăm apartamente spațioase unde să ne aducem “jumătate din casă”, obligatoriu cu bucatarie pentru că fetele vor să mănânce “acum”, nu așteaptă roomservice, iar spațiile de distracție pentru copii să ne fie la îndemana. Weekendul ăsta am ales Sinaia și am stat la o jumatate de pas de parcul central și cu toate cerințele îndeplinite.”, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei. 

Cei doi soți sunt foarte implicați în creșterea fetițelor lor și de fiecare dată se împart cu trebuie ca acestea să nu simtă lipsa nimănui. În timp ce Gabriela Cristea este la job pentru a prezenta emisiunea de la Antena Stars, Tavi Clonda este cel care se ocupă de cele mici, iar atunci când prezentatoarea este liberă, ea este cea care se ocupă de cele două micuțe în timp ce Tavi merge la concerte și evenimente. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro