Tavi Clonda s-a fotografiat cu o blondă sexy. Incredibil cum a reacționat Gabriela Cristea

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda s-a fotografiat cu o blondă sexy. Gabriela Cristea a reacționat imediat © arhiva

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au împreună două fetițe pentru care își dau tot interesul să nu le lipsească nimic. Gabriela și Tavi se afișează mereu împreună la evenimente, însă acum a fost surprins alături de o blondă sexy.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnice frumoasă împreună, iar rodul iubirii lor s-a transformat în două fiice, pe care cei doi le iubesc foarte mult. Prezentatoarea show-ului ”Like a Star” și soțul ei petrec mult timp împreună, dar și separat, deoarece fiecare își vede de meseria sa. În timp ce Gabriela Cristea e la emisiunea de la Antena Stars, Tavi Clonda este cel care are grijă de fetițele lor, iar același lucru se întâmplă invers, atunci când Tavi este la concerte. Totuși, cei doi sunt văzuți și împreună, însă în această seara bărbatul s-a fotografiat alături de altă femeie.

În fotografia postată de Tavi Clonda pe Instagram se poate observa că acesta este lângă o blondă sexy, dar este vorba doar de o prietenă veche. Fanii însă au observat apropierea dintre ei și l-au avertizat pe artist că o sa vadă și Gabriela Cristea fotografia și nu o să iasă foarte bine. Nici nu au apucat să posteze comentariu, căci Gabriela deja a reacționat pe contul său. Prezentatoarea i-a filmat pe cei doi, în timp ce vorbeau și își făceau planuri pentru cariera profesională: ”Uite, bărbatu-miu a agățat o gagică”, au fost cuvintele Gabrielei imediat ce l-a văzut pe soțul ei alături de blondă.

Durerea prin care a trecut Tavi Clonda

Tavi Clonda este mereu un om optimist şi puternic pentru familia lui, însă puţini ştiu că soţul Gabrielei Cristea a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu un an, atunci când şi-a pierdut părintele. Tatăl lui Tavi Clonda a murit brusc, lăsând în urma lui multă durere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro