Tavi Clonda şi Gabriela Cristea, petrecere mare la început de an. Imagine de colecţie cu întreaga familie

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea, petrecere mare la început de an. Imagine de colecţie cu întreaga familie © Instagram

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au păşit cu dreptul în noul an. 2020 i-a găsit împreună, uniţi şi mai împliniţi ca niciodată.

Cei doi soţi au avut parte de un an de poveste. Au devenit părinţi pentru a doua oară, familia li s-a mărit, iar totul le-a mers din plin atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Astfel, cei doi nu au făcut decât să-i mulţumească anului 2019 pentru tot şi să-l roage pe 2020 să fie la fel de bun cu ei. Şi pentru că tot ce este mai frumos şi mai bun pleacă din familie, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au decis să înceapă anul alături de toţi cei dragi.

Astfel, aşa cum şi-a obişnuit fanii, Tavi Clonda a împărtăşit cu aceştia o fotografie de colecţie, realizată alături de toţi oamenii importanţi din viaţa lui: soţia, fetiţele, mama şi nepoţelul. 

''Gashka veselă la plimbare! 🌞La mulţi Ani!!!🤗✌🏼🙏🏻'', a scris Tavi Clonda pe Instagram, Imaginea postată de acesta a strâns imediat mii de like-uri şi comentarii care mai de care mai frumoase din partea fanilor. ''Sunteţi o familie exemplu şi minunată 👏👏👏😍😍❤️, La mulţi ani🙌, La mulți ani și nu uitaţi că vă iubim mult!😊😚🤷‍♂️ Vă mulțumim pentru poze și urări'', sunt câteva dintre comentariile transmise de fani, care aşteaptă noutăţi din partea lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea, mai ales că cei doi au promis că vor avea proiecte profesionale foarte frumoase în acest an.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro