Tavi Clonda și Gabriela Cristea, tabloul fericirii: „Un alt bebe!”

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, tabloul fericirii © Instagram

Pe timpul epidemiei de coronavirus, Tavi Clonda și Gabriela Cristea încearcă să își mențină optimismul și să se descurce așa cum pot. Pentru că moralul trebuie îngrijit foarte bine zilele acestea, cântărețul a transmis un mesaj de încurajare pentru toți admiratorii și nu numai.

Pe rețelele de socializare, Tavi Clonda a postat o fotografie care prezintă tabloul unei familii fericite. Artistul zâmbește larg alături de soția sa, Gabriela Cristea, și de cele două fiice ale lor: micuțele Victoria și Iris.

„Dragilor, doar împreună vom trece și peste asta! Iubiți-vă aproapele! Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Va fi bine!”, a transmis Tavi Clonda, pe rețelele de socializare.

Burtica i-a indus pe fani în eroare

Printre comentariile primite la postarea cu pricina se numără și unul care face referire la burtica, ce-i drept, ceva mai rotundă a Gabrielei Cristea din imagine.

„Uau, un alt bebe! Felicitări!”, a transmis internautul, făcând referire la faptul că Gabriela Cristea pare a fi însărcinată în fotografia cu pricina.

Nu se pune vorba despre asta. Tavi Clonda a infirmat chiar el acest lucru și a menționat că poza este din vara anului trecut. O explicație a venit de la altă internaută, care a scris: „No bebe, e corpul după sarcină. Ia timp până se reface”.

Așadar, Tavi Clonda și Gabriela Cristea NU așteaptă un bebe nou. În schimb, se bucură de timpul petrecut alături de fiicele lor, cu care stau cât pot în casă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro