Te așteptai? Câte clase are Alex Velea

Te așteptai? Câte clase are Alex Velea © Instagram

Alex Velea a cunoscut succesul pe plan muzical în urmă cu câțiva ani și se mândrește cu faptul că mulți oameni îi fredonează în fiecare zi melodiile. Este văzut ca un adevărat "băiat rău" al showbizului, dar pe vremea când era școlar era foarte silitor.

Și nu o spunem noi, ci nota vorbește de la sine! Alex Velea a terminat liceul cu o medie foarte mare, respectiv 9,80. Artistul a ales apoi să meargă la facultate, unde a studia electromagnestica. El a învățat foarte bine și chiar a primit o bursă în Franța, însă dragostea pentru muzică a fost mai mare. A rămas în țară și a ales să își urmeze visul de a deveni un artist cunoscut, ceea ce i-a reușit cu brio!

Scandalul momentului dintre Alex Velea și Abi Talent nu pare să ia final. Între cei doi arde un foc mocnit care nu pare să se termine prea curând. Alex Velea și Abi Talent se atacă în mod constant, ba chiar Abi Talent a încercat să îi închidă contul de socializare lui Alex Velea. Artistul i-a oferit replica imediat.

"Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să ma intimidezi. Habar n-ai ce relații am eu cu oamenii aștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil, FAMILIA. Oamenii aștia nu îți știu pârnăiule, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat foc la valiză rău.", a spus Alex Velea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro