Temişan dă cărţile pe faţă. Mesajul tranşant despre finii Bălan şi Burcea. ''Au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună''

+3 click pentru
galerie

Temişan dă cărţile pe faţă. Mesajul tranşant despre finii Bălan şi Burcea. ''Au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună'' © Instagram

Situaţia dintre Andreea Bălan şi George Burcea îi ţine pe jar pe fani. În presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărţit, însă niciunul dintre ei nu a vrut să facă până acum nicio declaraţie oficială.

Şi pentru că Andreea Bălan şi George Burcea nu vor să vorbească, cel luat la întrebări a fost nimeni altul decât Aurelian Temişan, naşul celor doi. Sătul să fie asaltat de întrebări, îndrăgitul artist a ţinut să transmită un mesaj public, pe reţelele sociale, în care să-şi exprime părerea cu privire la situaţia dintre finii săi.

Aurelian Temişan a ţinut să precizeze mai întâi de toate că nici el nu ştie ce se întâmplă cu adevărat în viaţa celor doi, iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu îl interesează soarta finilor, ci pentru că nu vrea să pară băgăcios. Cu toate astea, Aurelian Temişan lasă să se înţeleagă că, într-adevăr, între George Burcea şi Andreea Bălan nu mai este deloc lapte şi miere.

''Punându-le în Sfântă Biserică cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a "profita" de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fețe, au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună'', a scris Aurelian Temişan pe Facebook.

De asemenea, Aurelian Temişan a mai precizat că, în general, atunci când doi oameni vor să se înţeleagă bine şi să-şi ducă povestea de dragoste mai departe, recomandat este să renunţe la orgolii, la mândrie şi la certuri.

''Eu cred că, în general în viață, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera'', a mai scris Aurelian Temişan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro