Aurelian Temişan, mesaj subtil pentru Andreea Bălan şi George Burcea! Naşul încearcă să salveze căsnicia celor doi? "A lua decizii la nervi poate fi dăunător"

+3 click pentru
galerie

Aurelian Temişan, mesaj subtil pentru Andreea Bălan şi George Burcea! Naşul încearcă să salveze căsnicia celor doi? "A lua decizii la nervi poate fi dăunător" © Instagram

Gurile rele şi zvonurile continuă să susţină faptul că Andreea Bălan şi actorul George Burcea s-au despărţit. În momentul de faţă, nimeni nu ştie nimic exact despre ceea ce se întâmplă între cei doi. Ce ne-a sărit în ochi a fost mesajul pe care naşul celor doi, Aurelian Temişan, l-a postat pe reţelele de socializare! 

Gurile rele susţin că avem parte de divorţul anului, fiind convinse de faptul că Andreea Bălan şi actorul George Burcea s-au despărţit. Nimeni nu se aştepta la o asemenea veste, mai ales că, în momentul de faţă nu există nicio dovadă care să demonstreze acest lucru. 

De curând, blondina a postat un mesaj pe contul de Instagram, prin care a surprins pe toată lumea. George Burcea a oferit primele declaraţii legate de acest subiect, susţinând că este foarte ocupat din punct de vedere profesional, iar la întrebările legate de Andreea a preferat să nu comenteze.

"Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii... Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul...", susţine actorul. 

"Poate pune capăt relaţiei" 

Ce ne-a sărit în ochi a fost postarea făcută de naşul cuplului, Aurelian Temişan. Artistul a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de soţia lui, iar în dreptul ei a scris un mesaj care ne-a pus pe gânduri, mai ales că pare unul adresat în mod subtil finilor.

Temişan este de părere că deciziile luate la nervi pot afecta foarte mult relaţia, ba chiar pot duce la despărţire. Nu este uşor să clădeşti o relaţie, însă atunci când ai ajuns în punctul în care îţi împarţi viaţa cu cel pentru care ai luptat, trebuie să înveţi să-ţi controlezi ieşirile. De asemenea, actorul a scris că între el şi soţia lui totul merge de minune.

Să fie oare un mesaj subtil pentru situaţia care este în momentul de faţă între Andreea Bălan şi George Burceau sau o simplă declaraţie pentru soţia lui? Încearcă Aurelian Temişan să salveze căsnicia finilor lui? 

"Când clădești o relație și nu neapărat având toate "condițiile" exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației.

Stați liniștiți, la noi totul e ok. 🤗😘 Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur... încât restul devine planul doi.", a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro