Ți se face pielea de găină! Cum arată astăzi mormântul Denisei Răducu

+4 click pentru
galerie

Ți se face pielea de găină! Cum arată astăzi mormântul Denisei Răducu © Arhivă

Denisa Răducu a avut parte de un destin tragic. A murit la numai 27 de ani, doborâtă de o boală crâncenă, fix atunci când părea că avea tot viitorul înainte. Durerea lăsată în urma ei nu se lasă îndepărtată, iar asta se poate vedea clar în felul în care arată mormântul artistei.

Este în continuare un altar, împodobit cu toate lucrurile cele mai de preț din viața Denisei Răducu. Mormântul îndrăgitei cântărețe nu duce niciodată lipsă de flori sau de jucării, care îi reflectă spiritul copilăresc și inocent chiar și dincolo de moarte.

Cum arată astăzi mormântul Denisei Răducu

Potrivit rudelor Denisei Răducu, nu trece zi fără ca cineva să treacă pe la mormântul artistei și să îi lase măcar o floare. Cel mai des merge mama ei, sfâșiată de durere chiar și la doi ani de la moartea fiicei sale.

„Și vin o mulțime de admiratori de-ai Denisei, oameni care nu au uitat-o”, au dezvăluit rude de-ale manelistei. „I-au dat chiar și o diplomă, i-au pus-o pe mormânt. Nu a fost uitată…”

Fanii vin la mormântul artistei ca la pelerinaj, tot timpul cu flori, lumânări sau tămâie în brațe. Mama ei îi aduce și lumânări electrice, ca să fie sigură că va avea mereu lumină.

„Eu mă culc cu Denisa în gând şi mă trezesc cu Denisa în gând”, a declarat mama Denisei. „O visez mereu veselă, îmi zice mereu că este bine, să stau liniştită. Încearcă să-mi transmită ceva să nu mă plâng. Îmi cere haine, rochii. Rochia ei preferată era una albă.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro