Un cântăreț de manele și-a dus fiul de urgență la spital! "Doamne, în ce țara trăim!"

+3 click pentru
galerie

Un cântăreț de manele de la noi și-a dus fiul de urgență la spital! "Doamne, în ce țara trăim!" © Facebook

Un cunoscut cântăreț de manele de la noi a trecut prin clipe de panică duminică seară, atunci când a fost nevoit să sune la 112 pentru a cere ajutor pentru fiul lui, un băiețel de câțiva anișori.

Ticy și soția lui s-au speriat teribil atunci când au văzut ce febră mare are copilul lor și au cerut o ambulanță. Potrivit spuselor artistului, ambulanța a ajuna la ei după aproximativ 20 de minute, însă la spital au așteptat ore în șir pentru ca un medic să îl conulte pe micuț. 

"Aseară, am avut o problema cu băiatul!
Am chemat salvarea, a venit după 20 de minute! Ajungem la spital și aștept de la ora 9 pana la ora 12 jumătate sa îl vadă un Doctor! Ne trimit la analize și mai aștept înca 2 ore! Doamne în ce tara trăim! Să nu ai tu o măsuță unde sa schimbi un copil de scutec! Părinți cu copiii în brate care stau și așteaptă, pe un amarat de scaun! Să stai atâtea ore sa îl poată vedea un doctor cu febra de 39,5!"
, a scris Ticy.

Din fericire, copilul din Ticy nu a avut nimic grav și este bine acum, însă artistul susține că a tras o concluzie groaznică. 

"Ne ducem de râpă! Taxe plătim din toate părțile nu mai știu cum sa ne ia banii! Și tara moare dar ei au milioane de euro!
Fac biserici de milioane de euro și nu avem un spital cum trebuie! Noroc ca sunt copiii mai tari ca noi! Rușine România! D-aia nu merge nimic în tara asta! Ma duc la privat o gramada de bani și spun ca nu are nimic copilul!"
, a scris Ticy pe rețelele de socializare.

În luna ianuarie a acestui an Ticy își speria fanii. A fost operat de patru ori în perioada respectivă din cauza unor probleme despre care nu a vrut să dea foarte multe detalii. Deși a fost o perioadă grea atunci, cântărețul și-a revenit și și-a continuat activitatea muzicală. De asemenea, are grijă să petreacă timp și cu soția și copilul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest