Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului! Actriţa a spus tot la "Răi da' buni"

+3 click pentru
galerie

Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului! Actriţa a spus tot la "Răi da' buni" © Instagram

Tily Niculae este în culmea fericirii. După ce şi-a anunţat de curând fanii că este însărcinată, vedeta a dezvăluit numele şi sexul bebeluşului pe care urmează să-l aducă pe lume. Toţi membrii familiei au radiat de bucurie!

Tily Niculae a ţinut ascunsă foarte mult timp vestea că este însărcinată. Actriţa nu i-a spus nici măcar fetiţiei sale că familia lor se va mări şi a anunţat-o abia după patru luni. Faptul că va deveni din nou mamă a luat-o complet prin surprindere, deoarece nu s-a aşteptat nicio clipă ca Dumnezeu să-i ofere o aşa minune. 

Actriţa a povestit în cadrul unui interviu pentru "Răi da' buni" că a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în vacanţă în Turcia, pe o insulă. Vedeta a avut o poftă bizară de fructe, iar lucrul acesta i-a dat de bănuit, deoarece nu este deloc o fană a acestora.

"Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: «băi, e ceva dubios»", a povestit Tily la interviu.

Tily a fost atât de surprinsă de veste încât a crezut că primul test de sarcină pe care l-a făcut era expirat, aşa că a mai făcut încă patru. Abia după aceea l-a anunţat pe soţul său, Dragoş Popescu, că va deveni tătic din nou.

Care este sexul şi numele copilului

Tily Niculae îşi va vedea visul împlinit, deoarece va avea un băieţel. Conform spuselor sale, sentimentul de a fi mamă de fată şi de băiat este unic şi nu se compară cu nimic în lume. Pentru cel mai nou membru al familiei, Tily şi soţul său au ales două nume speciale: Radu, care înseamnă bucurie şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu. Vedeta îl va naşte prin cezariană.

Cum a reacţionat Sofia, fetiţa artistei

Fetiţa lui Tily Niculae şi a lui Dragoş Popescu a fost extrem de încântată când a aflat că va avea un frăţior. Sofia îşi dorea de foarte mult timp ca mama ei să mai aducă pe lume un copil, drept pentru care este în continuare extrem de entuziasmată în aşteptarea bebeluşului.

"Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: «Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale?» Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe", a mai spus actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro