Tily Niculae este însărcinată: "Te așteptam cu brațele deschise"

+3 click pentru
galerie

Tily Niculae este însărcinată: "Te așteptam cu brațele deschise" © Facebook

Tily Niculae împlinește astăzi vârsta de 34 de ani, prilej cu care a dat o veste neașteptată! Este însărcinată! Vedeta va deveni mamă pentru a doua oară. 

Visul cel mare al lui Tily Niculae devine realitate! Nu de puține ori vedeta a declarat că și-ar mai dori un copil. Iată că în curând fiica ei va avea un frățior sau o surioară. 

"Dumnezeu a decis: Este rândul vostru!

Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ.

Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!

De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită.

Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări!

Așa că 2020 -VENIM! Toate pânzele sus…", a scris Tily Niculae. 

Tily Niculae a ales să dea vestea de ziua ei. A publicat și o fotografie cu burta de gravidă, semn că în doar câteva luni o să nască. Vedeta nu a dezvăluit încă sexul bebelușului. 

Tily Niculae și soțul ei au împreună o fetiță, pe Sofia. În curând, cei doi vor deveni din nou părinți. Totul a fost ținut secret până astăzi, iar vestea i-a luat prin surprindere pe toți fanii cunoscutei blondine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro