Totul despre drama celei mai sexy DJ-ițe. Vika Jigulina, confesiuni sincere despre drumul spre succes

+3 click pentru
galerie

Totul despre drama celei mai sexy DJ-ițe. Vika Jigulina, confesiuni sincere despre drumul spre succes © Instagram

În fiecare seară, de luni până joi, Vika Jigulina îi încântă pe telespectatori cu muzică și voie bună, în platoul emisiunii Xtra Night Show. Este mereu zâmbitoare și plină de viață, însă nu multă lume știe că a trecut prin multe greutăți în drumul său spre succes.

Vika Jigulina a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre lucruri nemaiștiute din viața ei. Sexy DJ-ița a ajuns în țara noastră, din Chișinău, pe când avea doar 15 ani. Vedeta a povestit că i-a fost foarte greu ca la acea vârstă să se mute nu doar într-un oraș nou, ci într-o țară nouă, unde nu cunoștea pe nimeni. 

A venit singură în România

DJ-ița mărturisea atunci că a avut toată susținerea din partea părinților săi, mai ales atunci când le-a spus că își dorește foarte mult să facă o carieră în industria muzicală. Vika Jigulina povestea că a fost foarte dificil să stea singură în România, fără părinți sau prieteni apropiați. Ea a ales să facă muzică și nu s-a gândit nici o secundă să aleagă altă carieră.

"Părinţii m-au susţinut, am fost un copil libertin, niciodată nu mi s-a interzis să fac muzică. Am făcut şi sport, gimnastică de performanţă, dar am avut o traumă la 11 ani şi nu am mai putut să continui. Plus că nu puteam să mă dezvolt că trebuia să plec din Moldova şi posibilităţile erau reduse. În România mi-a fost greu că eram un copil singur, la 15 ani, departe de casă, fără părinţi şi surori. Tatăl meu locuieşte în Moscova, iar mama nu a vrut să plec cu el, iar mie mi s-a pus problema să aleg cu cine vreau să stau şi am zic că niciunde. O verişoară de-ale mele era în România şi am ales să vin aici", a spus Vika Jigulina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro