Trăiesc pe picior mare. Elly şi Cristian de la MPFM au plecat într-o nouă vacanţă exclusivistă / FOTO

+7 click pentru
galerie

Trăiesc pe picior mare. Elly şi Cristian de la MPFM au plecat într-o nouă vacanţă exclusivistă / FOTO © Instagram

Elly şi Cristian de la Mireasă pentru fiul meu trăiesc pe picior mare. După vacanţa de care s-au bucurat la munte, acum, cei doi au plecat într-un alt loc de vis.

Elly şi Cristian de la MPFM au plecat în Dubai

După ce au ieşit din casa Mireasă pentru fiul meu totul le merge din plin celor doi foşti concurenţi. Nu foartă multă lume a avut încredere în relaţia lor, însă iată că timpul a dovedit că dragostea le este sinceră. Ba chiar s-au şi căsătorit, iar totul le merge din plin.

De asemenea, Elly şi Cristian de la MPFM au fost luaţi la întrebări de fiecare dată cu privire la venirea unui nou membru în vieţile lor. Se pare că cei doi foşti concurenţi consideră că trebuie să mai aştepte puţin până când acest lucru se va întâmpla, astfel că se concentrează pe alte aspecte ale vieţii.

Elly şi Cristian au pus accentul pe partea profesională şi se concentrează pe carieră. Şi nu doar pe carieră, ci şi pe distracţie. De ce spunem asta? Pentru că cei doi o ţin parcă numai dintr-o vacanţă în alta. 

Ei bine, dacă la finalul anului, cei doi au decis să plece la munte, acolo unde au petrecut de Revelion, ei bine, acum, au ales să plece, din nou, departe de Bucureşti, însă de această dată la soare şi la plajă. Elly şi Cristian au plecat tocmai în Dubai, acolo unde se simt de minune.

Şi pentru că cei doi foşti concurenţi de la MPFM sunt foarte apropiaţi de fanii lor, care i-au susţinut în timpul emisiunii, nu puteau să nu împărtăşească cu aceştia imagini din vacanţă, fotografii pe care vă invităm şi noi să le vizionaţi în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro