Transformare uluitoare a Monicăi Anghel. Mai ţii minte cum arăta artista în urmă cu 20 de ani? / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Transformare uluitoare a Monicăi Anghel. Mai ţii minte cum arăta artista în urmă cu 20 de ani? / GALERIE FOTO © Instagram

Monica Anghel este una dintre cele mai mari artiste din România. Vocea ei inconfundabilă şi dragostea faţă de public au făcut-o să fie mereu în top. Şi să rămână acolo.

Monica Anghel a trecut prin multe schimbări odată cu trecerea anilor, schimbări atât profesionale, cât şi personale. Dar indiferent de tranformările prin care a trecut, Monica Anghel a rămas aceeaşi femeie frumoasă, caldă, plăcută şi apropiată de fani.

Mai ţineţi minte cum arăta Monica Anghel în urmă cu 20 de ani? Artista avea părul lung, brunet şi avea şi ceva kilograme în plus. Anii care au trecut au făcut-o, parcă, să renască, pentru că Monica Anghel s-a schimbat mult. A renunţat la podoaba capilară lungă, s-a tuns scurt, s-a vopsit blondă şi a slăbit enorm. Monica Anghel a dat jos nu mai puţin de 30 de kilograme, totul datorându-se unei diete echilibrate şi sportului. Monica Anghel are mare grijă de ea, ţine cont la ce mănâncă, iar toate aceste aforturi merită din plin, pentru că Monica Anghel arată într-un mare fel.

În plus, ce credeţi, Monica Anghel a decis să apeleze şi la medicul estetician pentru o mică intervenţie la nivelul feţei. Dar artista nu a mers la orice medic, ci chiar la fostul ei soţ, cu care se înţelege foarte bine. Monica Anghel a apelat la o intervenție de injectare de botox în frunte.

În plus, Monica Anghel nu doar că a slăbit extrem de mult, dar și-a schimbat și stilul vestimentar. Artista a renunțat la rochii și ținute elegante în favoarea blugilor rupți și extrem de moderni și se pare că noua schimbare pe care a făcut-o este pe deplin pe placul fanilor ei, care au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă, pentru a se afișa așa. Dacă vreţi să vedeţi tranformarea artistei, vă invităm să urmăriţi mai multe imagini în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro