Îţi mai aminteşti de Raluca Lăzăruţ? Ce mai face fosta prezentatoare tv, după ce a părăsit România / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Îţi mai aminteşti de Raluca Lăzăruţ? Ce mai face fosta prezentatoare tv, după ce a părăsit România / GALERIE FOTO © Captură

O mai ţii minte pe Raluca Lăzăruţ, fosta prezentatoare de ştiri? Frumoasa vedetă a decis să părăsească România şi să se mute tocmai peste Ocean. Motivul? Iubirea.

Raluca Lăzăruţ a renunţat la cariera din România

Raluca Lăzăruţ avea o carieră strălucită în România, era iubită şi apreciată, însă aceste lucruri nu au fost de ajuns şi, mai ales, nu au stat în calea dragostei. Raluca Lăzăruţ a decis că cel mai bine pentru ea este să plece în America, totul de dragul bărbatului pe care îl iubeşte.

Din câte se pare, decizia a fost una cum nu se putea mai bună, asta pentru că Raluca Lăzăruţ o duce excelent, este fericită şi împlinită. Chiar dacă a lăsat viaţa profesională pe locul doi, totul a meritat pentru Raluca Lăzăruţ, care este mulţumită de alegerea pe care a făcut-o. Ce-i drept, nici nu are cum altfel, ţinând cont că partenerul ei o ţine doar în puf. Cei doi merg des în vacanţe exotice, unde se relaxează şi scapă de stresul cotidian.

Raluca Lăzăruţ a fost naşă de botez

Raluca Lăzăruţ îşi doreşte să devină mamă, însă până când le va da prietenilor marea veste, Raluca Lăzăruţ a fost recent naşă de botez. Raluca Lăzăruţ a devenit mămica spirituală a unui bebeluş superb, care a fost botezat în America. Chiar dacă botezul a avut loc în ţara tuturor posibilităţilor, Raluca Lăzăruţ a decis să facă legătura cu ţara sa natală, astfel că botezul a fost unul tipic românesc. Vedeta a apărut în haine populare, iar micuţul botezat a fost îmbrăcat tot în port tradiţional. Raluca Lăzăruţ a postat şi câteva imagini de la botez pe reţelele sociale, fotografii în care se poate vedea cât de fericită a fost în acea zi. De altfel, în galeria foto vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu transformarea Ralucăi Lăzăruţ din toţi aceşti ani, de când a decis să plece în România şi să se retragă din lumina reflectoarelor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro