Îţi mai aminteşti de Raluca Lăzăruţ? Ce mai face fosta prezentatoare tv, după ce a părăsit România / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Îţi mai aminteşti de Raluca Lăzăruţ? Ce mai face fosta prezentatoare tv, după ce a părăsit România / GALERIE FOTO © Captură

O mai ţii minte pe Raluca Lăzăruţ, fosta prezentatoare de ştiri? Frumoasa vedetă a decis să părăsească România şi să se mute tocmai peste Ocean. Motivul? Iubirea.

Raluca Lăzăruţ a renunţat la cariera din România

Raluca Lăzăruţ avea o carieră strălucită în România, era iubită şi apreciată, însă aceste lucruri nu au fost de ajuns şi, mai ales, nu au stat în calea dragostei. Raluca Lăzăruţ a decis că cel mai bine pentru ea este să plece în America, totul de dragul bărbatului pe care îl iubeşte.

Din câte se pare, decizia a fost una cum nu se putea mai bună, asta pentru că Raluca Lăzăruţ o duce excelent, este fericită şi împlinită. Chiar dacă a lăsat viaţa profesională pe locul doi, totul a meritat pentru Raluca Lăzăruţ, care este mulţumită de alegerea pe care a făcut-o. Ce-i drept, nici nu are cum altfel, ţinând cont că partenerul ei o ţine doar în puf. Cei doi merg des în vacanţe exotice, unde se relaxează şi scapă de stresul cotidian.

Raluca Lăzăruţ a fost naşă de botez

Raluca Lăzăruţ îşi doreşte să devină mamă, însă până când le va da prietenilor marea veste, Raluca Lăzăruţ a fost recent naşă de botez. Raluca Lăzăruţ a devenit mămica spirituală a unui bebeluş superb, care a fost botezat în America. Chiar dacă botezul a avut loc în ţara tuturor posibilităţilor, Raluca Lăzăruţ a decis să facă legătura cu ţara sa natală, astfel că botezul a fost unul tipic românesc. Vedeta a apărut în haine populare, iar micuţul botezat a fost îmbrăcat tot în port tradiţional. Raluca Lăzăruţ a postat şi câteva imagini de la botez pe reţelele sociale, fotografii în care se poate vedea cât de fericită a fost în acea zi. De altfel, în galeria foto vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu transformarea Ralucăi Lăzăruţ din toţi aceşti ani, de când a decis să plece în România şi să se retragă din lumina reflectoarelor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro