Lavinia Pîrva, adevărul despre transformările prin care trece: „Nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică”

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva, adevărul despre transformările prin care trece: „Nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică” © Instagram.com

Lavinia Pîrva a bifat câteva transformări spectaculoase, pe care fanii ei le-au remarcat de ceva timp. Cu toate că este schimbată, soția lui Ștefan Bănică a mărturisit că nu a apelat la operații estetice, ci doar la proceduri minim invazive. 

Când ai o ambiţie ca a Laviniei Pîrva, nu ai cum să nu reuşeşti tot ce îşi propui. Dacă până mai ieri bruneta se ascundea sub haine largi, negre, acum s-a transformat complet. Soţia lui Ştefan Bănică spune că nu şi-a făcut nicio intervenţie, însă dacă stăm să analizăm fotografiile ei, parcă am crede altceva. Şi probabil au văzut şi alţii schimbarea artistei, tocmai de aceea a simţit nevoia să facă o postare pe Instagram în care să explice cum stă situaţia. 

"În general, nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă, pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată faţă de oamenii care mă apreciază şi sunt alături de mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operaţie estetică!!!! Când va fi nevoie şi medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!" a explicat vedeta, pe contul ei de Instagram. 

Lavinia spune că nu a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a-şi face vreo schimbare majoră, dar recunoaşte că şi-a făcut nişte proceduri minim invazive. Iar  transformarea la nivelul feţei este mai mult decât evidentă. 

"Însă, pentru moment, sunt intr-un program de remodelare şi rejuvenare facială şi corporală, minim invazive! În al doilea rând, menţionez că tot la indicaţiile specialistului, am făcut o remodelare şi hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul şi iubesc frumuseţea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl deţină! Îmi place să mă văd frumoasă şi îmi place ca lumea să vadă acealaşi lucru!" a spus Lavinia Pîrva, despre modul în care arată. 

După sarcina, Lavinia nu a apelat doar la tratamente de remodelare facială şi corporală, ci a mers şi pe mâna unui specialist în alimentaţie, pentru a-şi recăpăta silueta care a consacrat-o!

Dar să facem o comparaţie, cum arăta Lavinia înainte şi cum arată acum. Să începem cu sprâncenele, care ştim prea bine că pot schimba destul de mult aspectul chipului. Forma este diferită, dar şi felul în care sunt stilizate. De asemenea şi în zona ochilor putem vedea o schimbare, sunt mai alungiţi, iar ridurile au dispărut. Iar de pomeţi şi de mandibulă nici nu mai pomenim, pentru că imaginile vorbesc de la sine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro