Transsexualul Delia Rexha, detalii incendiare despre legătura cu Marius Elisei: "A zis că relația nu mai merge de vreun an"

Transsexualul Delia Rexha, detalii incendiare despre legătura cu Marius Elisei: "A zis că relația nu mai merge de vreun an" © Facebook

Apar detalii picante despre presupusa legătură amoroasă pe care Marius Elisei ar avea-o cu transsexualul Delia Rexha, cea care a susținut în trecut că s-a iubit și cu Don Juanul lumii maneliștilor, Nicolae Guță. 

Avem declarații exclusive de la transsexualul care afirmă că a fost contactată de mai multe ori de soțul Oanei Roman pentru a se întâlni. Delia Rexha spune că Marius Elisei a căutat-o de câteva ori, iar ultima oară stabiliseră chiar să se vadă la Oradea, acolo unde ea locuiește.

"Mi-a scris, stai să mă uit la dată... mi-a scris acum câteva zile. Dar înainte de acum câteva zile, mi-a scris acum vreo lună de zile de pe un al cont de Facebook. Nu am știut cine este și i-am acceptat. Apoi a zis că este Elisei, soțul Oanei Roman și i-am zis: <<Hai, lasă vrăjeala că nu cred eu în vrăjeala din asta. Ai cont fake!>> Și a zis: <<Nu, nu, nu dă-mi camera!>> Și mi-a dat camera și am văzut că e el, că și-a arătat jumătate de față.

M-am trezit, mi-am băut cafeaua și atunci mi-a scris și atunci am și vorbit. Și dacă am vorbit un minut că a zis:<< Ok, hai că vine!>> Cum ar veni că vine Oana. Și a închis că să nu îl prindă pe el.

A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile.", ne-a spus transsexualul Delia Rexha. 

Mai multe dezvăluiri absolut incredibile puteți urmări în această după-amiază la emisiunea "Star Magazin", prezentată de Laura Micovschi, de la ora 14:00, doar la Antena Stars!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro