Trupul neînsufleţit a lui Cristian Ţopescu, ridicat din spital! Va fi depus la studiourile Televiziunii Române

+4 click pentru
galerie

Trupul neînsufleţit a lui Cristian Ţopescu a fost ridicat din spital © captura video

Trupul neînsufleţit al marelui om de televiziune Cristian Ţopescu a fost ridicat din spital, iar o maşină mortuară îl transportă în aceste momente către studiourile Televiziunii Române.

UPDATE: Marii sportivi îşi iau rămas bun de la Cristian Ţopescu. Sicriul a fost depus în studioul 2 al Televiziunii Române. Marele om de televiziune va fi înmormântat cu onoruri militare. Pe fundal, în încăperea în care sicriul a fost depus, rulează comentariile pline de emoție ale lui Cristian Țopescu din ziua în care Nadia Comăneci a luat prima notă de 10 din istorie, la Montreal. 

Gică Hagi a mers să îşi ia rămas bun de la  Cristian Ţopescu, iar Octavian Bellu se află, în prezent, la studiourile Televiziunii Române. 

Trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu a fost ridicat de la Spitalul Elias din Capitală şi va fi depus joi, 17 mai, la Studioul 2 al Televiziunii Române, iar în intervalul 11.00-19.00, toţi cei care l-au iubit şi respectat pot să îşi ia rămas bun de la el.

Cristian Ţopescu a murit la 81 de ani. Suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. El era internat de mai bine de 10 zile la Spitalul Elias.

”Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius, potrivit stiripesurse.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro