Tzancă Uraganu, aroganţă de 500.000 de euro! A chemat lăutarii şi a stropit străzile cu şampanie. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Tzanka Uraganu, aroganţă de 500.000 de euro! A chemat lăutarii şi a stropit străzile cu şampanie. VIDEO © captura video

Aroganţă marca Tzancă Uraganu! Faimosul manelist a rupt gura târgului cu o maşină de  jumătate de milion de euro, susţine artistul! Model unicat şi personalizat, comandat tocmai din Germania. Ce să mai, o adevărată navă spaţială cu care face furori pe străzile României şi care se adaugă colecţiei de maşini pe care manelistul o deţine deja. 

Păzea! Furia neagră, pe şosea. Celebrul manelist Tzancă Uraganu şi-a mărit colecţia de bijuterii pe patru roţi! Cu lăutarii la poartă şi cu o sticlă de şampanie scumpă în mână, Tzancă şi-a aşteptat cu sufletul la gură bolidul de lux adus tocmai din Germania. Părea că se pregăteşte de sosirea unui rege, iar formaţia sa i-a ţinut isonul cu marşul nupţial care se aude la nunţile împărăteşti.

Cu lăutarii la poartă şi cu o sticlă de şampanie scumpă în mână, Tzancă şi-a aşteptat cu sufletul la gură bolidul de lux adus tocmai din Germania. Părea că se pregăteşte de sosirea unui rege, iar formaţia sa i-a ţinut isonul cu marşul nupţial care se aude la nunţile împărăteşti.

Sosită pe platformă, strălucitorul bolid italian a făcut furori pe străzile din Ploieşti. În faţa porţii, Tzancă şi formaţia i-au închinat un adevărat imn maşinii de lux. Ba chiar, şi Uraganiţa, fiica de aproape doi ani a lui Tzancă a fost de faţă la sosirea bijuteriei pe patru roți. 

"A venit Batman! Hai cu hit-ul. Cadoul de Crăciun! Vă pup! Eu şi generalul României, Tony Ciolac şi toată orchestra mea şi fata mea, Anais Uraganiţa. Asta e luna cadourilor, fraţilor!", a spus Tzancă Uraganu, la Acces Direct.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro