Tzancă Uraganu, dezvăluiri crunte despre pumnul în figură! "Știam că este o persoană recalcitrantă"

Tzancă Uraganu, dezvăluiri crunte despre pumnul în figură! "Știam că este o persoană recalcitrantă" © captura video

În loc să cânte şi să încânte lumea la petrecerea unde era invitat, celebrul manelist Tzancă Uraganu a fost bătut de unul dintre invitaţi. Din senin, în timp ce cânta, alături de Sorinel Puştiu, Ţancă a primit un pumn direct în figură, de la un bărbat care stătea la masă. 

Scandalul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat. Însă mai multe despre acest moment de groază, a povestit chiar Tzancă Uraganu, în direct. 

"Este adevărat ce spuneți. Eu m-am dus la acea petrecere să-mi fac prezența. Eu am apucat să când cam 30 de minute, apoi m-am trezit cu acel pumn în figură. Îl cunoșteam pe acel bărbat, știam că este o persoană recalcitrantă. Știu de la alți colegi de-ai mei că i-a scuipat și înjurat. Explicația ar fi că a vrut să-i dau niște bani, iar eu n-am vrut să îi dau. Genul acesta de oameni când văd că un solist ia bani din dedicații trimite pe cineva sau cere el bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Este depusă plângere, este o anchetă în desfășurare. Așteptăm ca poliția să își facă treaba.", a povestit Tzancă Uraganu, la Acces Direct. 

Florin Salam, enervat la culme

Florin Salam a transmis un mesaj dur pe reţelele sociale, în care vorbeşte despre pumnul încasat de Tzancă Uraganu. Manelistul s-a declarat d oripilat și a spus că aceste gesturi ar fi cele care l-au determinat să se retragă o perioadă, fiind sătul de felul lipsit de umanitate în care sunt trataţi artiştii.

"Țin să vă anunț că e dezastru în ce lumea trăim. Cum să dai cu pumnul într-un lăutar? Ţin să vă anunț că de acum nu o să mai iau evenimente la nunți. Ne-am săturat de toți șmecherii, din cauza asta nu am mai cântat. ❗❗❗❗Atenție❗❗❗❗ Din cauza asta nu am mai cântat. Că m-am săturat. Distribuiți. Am rugămintea să distribuiți", este mesajul transmis de Florin Salam de pe contul soţiei sale de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro