Tzancă Uraganu, în culmea disperării! Mașina de 300.000 de euro, vandalizată de dușmani. "Nu se poate așa ceva"

Tzancă Uraganu, în culmea disperarii! Mașina de 300.000 de euro, vandalizată de dușmani. "Nu se poate așa ceva" © captura video

Problemele se țin lanț de Tzancă Uraganu! Azi dimineață, vestitul manelist s-a trezit cu ultima sa achiziție vandalizată. Vedetă în cel mai recent clip al său, mașina de 300.000 de euro a fost mânjită cu frişcă, muştar şi ketchup. De cine şi din ce motiv? L-a spus chiar Tzancă Uraganu, la Acces Direct. 

Tzancă Uraganu are probleme peste probleme... Nici nu a lansat bine melodia... Si uite ca mașina lui, în valoare de 300.000 de euro are de suferit. 

"Sincer, chiar nu știu cine a vrut să facă treaba asta. Nu este normal. Nu se poate așa ceva. Ketchup, muștar și frișcă. NU au făcut rabat de la nimic. Uragane, dispari. Mă văd magician? Mă văd magician să dispar? Probabil că motivul a fost de la melodia nouă. A făcut mare deranj public!", a spus Tzancă Uraganu, la Acces Direct. 

Mai mult, Tzancă Uraganu spune că, cel mai probabil, motivul vandalizării a fost chiar mașina scumpă, despre care manelistul vorbește în ultima sa piesă. 

"Sunt mulțumit de melodie, dar nu sunt mulțumit de ce se întâmplă acum.  Atâta vreme cât îți stă bine când cânți acea melodie, nu mai contează. Foarte multe melodii de la noi sunt copiate și puse texte din alte țări. Mai bine fac o melodie în varianta mea. Dacă oamenii mă apreciază, merg înainte.  Dă-i Cezarului, ce-i al Cezarului. Acum voi cânta în ciuda oamenilor... care mi-au dat cu ketchup.", a mai spus Tzancă Uraganu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro