Tzancă Uraganu riscă să ajungă în spatele gratiilor! Manelistul a încercat să mituiască un polițist

Tzancă Uraganu riscă să ajungă în spatele gratiilor! Manelistul a încercat să mituiască un polițist © Instagram

Tzancă Uraganu are probleme mari! Și cum legea este pentru toți, manelistul riscă să ajungă la pușcărie, fiind anchetat de polițiști, după ce a încercat să mituiască un polițist.

Manelistul a încercat să mituiască un polițist, oferindu-i mită pentru că l-au oprit în trafic. Tzancă Urganul nu avea asigurare la unul dintre bolizii de lux pentru care a plătit nu mai puțin de 200.000 de euro. Potrivit ziarulincomod.ro, Tzancă Urganu a intrat pe linie continuă și, ca să nu rămână fără carnet, a încercat să îi mituiască pe unul dintre polițiști pentru a scăpa fără nici o sancțiune.

Presiuni să accepte banii

Polițistul nu a acceptat, deși la fața locului deja se strânseseră mai multe persoane rrome care îl însemnau să ia banii și să îl lase fără sancțiune pe manelist. 

Tzancă Uraganu ar fi oferit mită după ce a efectuat o manevră neregulamentară pe o stradă din Ploiești și, mai mult decât atât, acesta nu avea asigurare pentru mașina în valoare de 200.000 de euro. Mai multe persoane de etnie rromă au făcut presiuni asupra oamenilor legii pentru ca aceștia să accepte suma oferită de Tzancă Uraganu pentru a scăpa fără nici o sancțiune

Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar cu privire la încercarea de dare de mită pentru Tzancă Uraganu, pe numele real Andrei Velcu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro