Uau! Ce notă a obţinut Gabriela Cristea la BAC! Moderatoarea de la Antena Stars a dat probă şi la dans

+3 click pentru
galerie

Uau! Ce notă a obţinut Gabriela Cristea la BAC! Moderatoarea de la Antena Stars a dat probă şi la dans © arhivă

Moderatoarea emisiunii „Like a star”, de la Antena Stars are un număr impresionant de admiratori de toate vârstele. Este o femeie extrem de frumoasă, are o carieră de invidiat, iar când vine vorba de "ce are în cap", cum se spune în popor, ne mândrim cu ea! 

Ce notă a obţinut Gabriela Cristea la BAC

În anul 1993, Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Coregrafie nr.1 din Bucureşti. A dat examenul de Bacalaureat şi a obţinut note foarte mari: nota 8 la limba română, proba scrisă, nota 9 la limba română, proba orală, 8 la limba franceză, 10 la istorie, 9 la geografie şi nu în ultimul rând, 9 la dans!

Media generală de BAC a Gabrielei Cristea a fost de 8,85. 

Moderatoarea de la Antena Stars a continuat studiile

Apoi, încrezătoare în propriile puteri, a ales o facultate deloc uşoară, cu o specializare pe măsură. Desigur, a absolvit-o fără probleme! Vorbim despre Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. 

Moderatoarea de la Antena Stars s-a specializat pe Comunicare neurolingvistică – Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

A debutat în televiziune la un an de la absolvirea liceului

Şi-a dorit să fie om de televiziune, iar din 1994 se numără printre cele mai îndrăgite moderatoare. Chiar la un an de când a absolvit liceul, Gabriela Cristea a fost prezentatoarea concursului de muzică Eurovision. A prezentat mai multe emisiuni, dar a şi trecut pe la pupitrul ştirilor sportive. De fapt, nu doar "a trecut", ci a stat o perioadă bună acolo: din 2000 până în 2005.

Astăzi, pe Gabriela Cristea o găsim la cârma emisiunii „Like a star”, de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro