Ultimă oră! Viorel Cataramă a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Ultimă oră! Viorel Cataramă a primit rezultatul testului pentru COVID-19 © Arhivă

Viorel Cataramă a primit, în urmă cu puțin timp, rezultatul primului test pentru COVID-19. Fostul senator a vrut să se auto-infecteze pentru a dovedi că noul coronavirus nu este atât de periculos.

Viorel Cataramă nu are coronavirus, arată un comunicat emis de spitalul unde afaceristul și-a făcut testul. Asta, după ce acesta anunțase anterior că avea deja simptome de COVID-19.

„La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM este negativ. Acest rezultat indică absența anticorpilor SARS-COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare)”, se arată în comunicat, potrivit Capital.

Acesta a fost doar primul test. Pentru a confirma sută la sută că nu este infectat cu COVID-19, Viorel Cataramă trebuie să mai facă un al doilea test, peste câteva zile.

Viorel Cataramă a îmbrățișat bolnavi de coronavirus

Zilele trecute, Viorel Cataramă a mers într-o comunitate focar de COVID-19, acolo unde s-a îmbrățișat și a dat mâna cu mai mulți oameni purtători ai noului coronavirus. Fostul senator vrea să dovedească, astfel, că virusul nu este atât de periculos precum se vehiculează.

„Am vrut să demonstrez că mă infectez şi nu păţesc nimic şi că decizia de a falimenta România, de a aresta românii la domiciliu a fost o decizie greşită care a nenorocit câteva milioane de persoane”, a explicat Viorel Cataramă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro