Ultima persoană care a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu: ”Procupată de de-ale vieții”

+3 click pentru
galerie

Ultima persoană care a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu: ”Procupată de de-ale vieții” © arhiva

Cristina Țopescu s-a stins din viață fulgerător, iar aceasta a fost incinerată în urmă cu doar o săptămână, lăsând în urmă multă durere și regrete. Alexandru Răducanu, patronul unui post de televiziune este ultima care a văzut-o pe vedetă în viață.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce mai mulți vecini au fost îngrijorați că nu au mai văzut-o. Din informațiile oferite de anchetatori, se pare că fosta realizatoare TV a murit în jurul Anului Nou, la doar câteva zile distanță de Crăciun, însă pe 26 decembrie a fost văzută în preajma unei persoane importante. 

Cel cu care Cristina Țopescu s-a întâlnit imediat după Crăciun cu Alexandru Răducanu, patronul unui post de televiziune, fostul ei șef. Acesta a povestit pe pagina de Facebook că jurnalista era foarte bine și părerea preocupată de viață. 

„Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok. Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris acesta pe Facebook.

Fosta realizatoare TV a murit la vârsta de 59 de ani, aceasta fiind găsită fără suflare în locuința în care locuia alături de câțiva patrupezi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro