Coincidenţă stranie! Care a fost, de fapt, ultima piesă a Denisei Răducu / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Coincidenţă stranie! Care a fost, de fapt, ultima piesă a Denisei Răducu / VIDEO © arhivă

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la 27 de ani, în iulie 2017, după o cruntă luptă o boala. Moartea ei a îndoliat o ţară întreagă! Au trecut mai bine de doi ani de atunci, iar cei care au îndrăgit-o încă suferă şi ascultă cu tristeţe piesele Denisei. Ultima piesă pe care a înregistrat-o cu puţin timp înainte să fie diagnosticată, a fost publicată postmortem.

În iulie 2017, moartea Denisei Răducu a şocat România. Artista s-a stins din viaţă după ce a primit diagnosticul cumplit: carcinom hepatocelular, un tip de cancer la ficat. Cu câteva luni înainte, Denisa Răducu a înregistrat o piesă alături de unchiul ei, Florin Peşte.

De altfel, Florin Peşte este cel care a lansat-o în muzică pe Denisa Manelista. Piesa a fost publicată după moartea Denisei. Ironia sorţii face ca Denisa să fi înregistrat atât prima, cât şi ultima piesă alături de unchiul ei, Florin Peşte.

„Începutul Denisei în domeniul muzical a fost alături de Florin Peşte, din păcate ironia sorţii a făcut ca ultima melodie publicată postmortem să fie tot alături de el, dupa 13 ani de la prima melodie împreuna”, a scris Adriana, soţia lui Florin Peşte, la acea vreme.

„Pentru toţi cei care au iubit-o pe Denisa, ultima piesă înregistrata in studioul Florin Peşte. Sper să rămână vie în memoria tuturor”, a precizat matuşa Denisei.

Ultima piesă a Denisei Răducu: "Aici e locul meu"

"O viaţă, două, trei şi cinci aş sta
Doar lângă tine şi n-aş mai pleca

Aici e locul meu, aici la pieptul tău
Aici am tot ce-mi doresc eu",
sunt ultimele versuri înregistrate de Denisa Manelista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest