Un artist de la noi, acuzat ca a ţepuit mai multe mirese. "Mă rog de el să-mi înapoieze banii"

+4 click pentru
galerie

Un artist de la noi, acuzat ca a ţepuit mai multe mirese. "Mă rog de el să-mi înapoieze banii" © Facebook

Un artist de la noi este acuzat că a ţepuit mai multe mirese. Bărbatul, care este solist vocal, urma să cânte la nunţile lor, însă cu puţin timp înainte de eveniment le-a sunat să le spună cu nu mai poate ajunge.

Cătălin Ionuţ Badea, pentru că despre acesta este vorba, este acuza de mai multe persoane că le-a înşelat. Artistul este unul renumit pentru faptul că merge la nunţi şi cântă. Mai multe mirese au decis să-i solicite ajutorul şi să-l invite să facă show în cea mai importantă zi din viaţa lor.

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, astfel că au cam rămas cu ochii în soare, cum spune o vorbă din bătrâni. Pe un grup dedicat mireselor, pe Facebook, o tânără a povestit că a vorbit cu Cătălin Ionuţ Badea să-i cânte la nuntă. Zis şi făcut. Tânăra i-a dat chiar şi avans 300 de euro, urmând ca ulterior acesta să-i mai ceară alţi 350 de euro, spunând că are mare nevoie de bani, însă drept mulţumire le va face mirilor o reducere, în final, de 100 de euro. 

Cu o lună înainte de nuntă, acuză mireasa în cauză, se pare că artistul i-ar fi spus că nu mai poate să-şi onoreze înţelegerea, pentru că va trebui să se opereze, şi că va trimite pe altcineva în locul lui. Din spusele miresei, artistul care ar fi trebuit să-l înlocuiască nu se ridica la nivelul aşteptat de ea, astfel că aceasta nu voia decât să primească banii înapoi. Doar că solistul Cătălin Ionuţ Badea nu a mai vrut să-i înapoieze. Ba chiar, acuză mireasa în cauză, se pare că artistul ar pierde bani la jocuri de noroc.

"Ne-am înțeles să-i dau avans 300 € și peste ceva timp ne-a scris să-i mai trimitem încă 350, că are nevoie urgent de bani și că-mi face “reducere” cu 100 €. Noi, clar, i-am trimis! Clar nu are, că-i joacă pe toți la pariuri. Nu aveți încredere în el, va lasă baltă și tot el face figuri că nu va va înapoia bănuții!", este mesajul transmis de mireasa în cauză. 

În urma postării de pe Facebook, o altă tânără a confirmat ţeapa dată de artist. "Stai liniştită că nu numai vouă v-a dat ţeapă. Mie de doi ani şi nu am mai văzut nimic de la el. Ţepar cu acte", a scris o altă mireasă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro