Un fost concurent de la MPFM şi-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi urmează să devină părinţi

+4 click pentru
galerie

Un fost concurent de la MPFM şi-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi urmează să devină părinţi © Facebook

Bat clopote de nuntă la Mireasă penru fiul meu. După ce au anunţat că vor deveni părinţi pentru prima dată, acum, doi foşti concurenţi urmează să facă şi nuntă.

Nicoleta şi Cătălin Eugen, foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu, au uimit pe toată lumea după ce au anunţat că formează un cuplu. Ei au păşit în casa dragostei pentru a-şi întâlni sufletul pereche, însă niciunul nu a reuşit să-şi găsească partener. Abia după ce au ieşit din competiţie, Nicoleta şi Cătălin Eugen s-au cunoscut mai bine şi au decis că vor să fie împreună.

Curios este faptul că cei doi nu au fost colegi în emisiune, ci au participat în sezoane diferite. În urmă cu puţin timp, aceştia au anunţat că vor deveni părinţi, însă surprizele în privinţa lor nu se opresc aici. Cătălin şi Nicoleta urmează să se şi căsătorească, iar Cătălin şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorire pe mama viitorului său copil.

Cea care a dat vestea pe reţelele sociale este chiar Nicoleta, care este în culmea fericirii. A visat enorm să aibă propria sa familie, iar acum viaţa a binecuvântat-o în cel mai frumos fel.

"DA, din tot sufletul.❤️❤️🙏. Te iubesc! ❤️", a scris Nicoleta pe Facebook, alături de o fotografie cu inelul de logodnă.

Reacţiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară, iar cei doi au fost felicitaţi pentru pasul important pe care urmează să-l facă.

"Să fiţi fericiți până la adânci bătrâneți.💋❤🌷🌹, Să fie într-un ceas bun! Felicitări!, Felicităriiii! Să fiţi sănătoși și fericiţi împreună! 🎉🎉🎉, Felicitări! Să vă iubiţi mult şi să vă respectaţi reciproc", sunt câteva dintre comentariile primite din partea prietenilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro