Un fost concurent la MPFM, situaţie revoltătoare: "În locul în care îşi doarme somnul de veci vor să pună pe altcineva"

+3 click pentru
galerie

Cosmin, fost concurent la MPFM © Facebook

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit un adevărat şoc când a aflat ce se petrece într-un cimitir în care a fost îngropat un om foarte important din viaţa lui. Se pare că în locul său ar urma să fie altcineva înmormântat.

Cosmin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" în cel de-al şaselea sezon, este în stare de şoc. Tânărul nu ştie ce se întâmplă, însă vrea ca autorităţile să ia măsuri pentru că aşa ceva e de-a dreptul halucinant.

"Stau şi mă întreb până unde poate duce nesimţirea unor oameni. În locul în care îţi doarme somnul de veci unchiul meu acumă vor să pună pe altcineva în loc. Alooo, locul e cumpărat şi este întreţinut constant. Atunci de ce să faci asta? Pentru ce?", este mesajul disperat scris de Cosmin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu"

"Cel mai tare m-a deranjat că nu e un mormânt abandonat... era îngrijit, iar astăzi am constatat că nu mai era mormânt, era nivelat, scoase florile", a completat o rudă de-ale fostului concurent la MPFM.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro