Clipe de panică pentru Gabriel Botez de la MPFM, după despărţirea de Roxana! Băieţelul lor a fost operat

+3 click pentru
galerie

Gabriel Botez şi Roxana © Facebook

Gabriel Botez, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", a trecut prin clipe de panică la mai bine de o săptămână de când s-a despărţit de Roxana, soţia şi mama copilului său. Joshua a fost operat astăzi.

Gabriel Botez a reuşit să îl ia pe băieţel la el, după ce Roxana a plecat cu Joshua de acasă, iar după câteva zile acesta a fost nevoit să meargă cu micuţul la spital, acolo unde medicii au decis să îl supună unei intervenţii chirurgicale. Fostul concurent la MPFM a ţinut să îşi anunţe prietenii de pe reţelele de socializare despre ce i se întâmplă.

Astăzi, fiul fostului concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a fost operat de fimoză. După ce le-a dezvăluit diagnosticul de fimoză, o afecţiune ce împiedică retragerea completă a prepuțului la baza glandului, Gabriel Botez a primit o mulţime de mesaje de la prietenii din mediul virtual. "Sănătate multă! / Doamne ajută, să fie bine! / Recuperare uşoară! / Va fi bine, stai liniştit", sunt câteva dintre mesajele primite de fostul concurent la MPFM.

Despărţire cu scandal de Roxana

Roxana şi-a luat copilul şi a părăsit domiciliul conjugal. Disperat că a rămas fără copil, Gabi Botez s-a dus glonţ la uşa soacrei, unde se refugiase nevasta, şi i-a cerut consoartei să îi dea copilul. Iar cum aceasta nu s-a conformat, a chemat poliţia, acuzând faptul că minorul a fost luat cu "japca" de lângă el. În faţa poliţiştilor, Roxana a susţinut că refuză să se întoarcă acasă, deoarece soţul ar fi extrem de agresiv, însă, într-un final, Gabi Botez a reuşit să ia copilul, în prezenţa agenţilor de ordine publică.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro