Clipe de panică pentru Gabriel Botez de la MPFM, după despărţirea de Roxana! Băieţelul lor a fost operat

+3 click pentru
galerie

Gabriel Botez şi Roxana © Facebook

Gabriel Botez, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", a trecut prin clipe de panică la mai bine de o săptămână de când s-a despărţit de Roxana, soţia şi mama copilului său. Joshua a fost operat astăzi.

Gabriel Botez a reuşit să îl ia pe băieţel la el, după ce Roxana a plecat cu Joshua de acasă, iar după câteva zile acesta a fost nevoit să meargă cu micuţul la spital, acolo unde medicii au decis să îl supună unei intervenţii chirurgicale. Fostul concurent la MPFM a ţinut să îşi anunţe prietenii de pe reţelele de socializare despre ce i se întâmplă.

Astăzi, fiul fostului concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a fost operat de fimoză. După ce le-a dezvăluit diagnosticul de fimoză, o afecţiune ce împiedică retragerea completă a prepuțului la baza glandului, Gabriel Botez a primit o mulţime de mesaje de la prietenii din mediul virtual. "Sănătate multă! / Doamne ajută, să fie bine! / Recuperare uşoară! / Va fi bine, stai liniştit", sunt câteva dintre mesajele primite de fostul concurent la MPFM.

Despărţire cu scandal de Roxana

Roxana şi-a luat copilul şi a părăsit domiciliul conjugal. Disperat că a rămas fără copil, Gabi Botez s-a dus glonţ la uşa soacrei, unde se refugiase nevasta, şi i-a cerut consoartei să îi dea copilul. Iar cum aceasta nu s-a conformat, a chemat poliţia, acuzând faptul că minorul a fost luat cu "japca" de lângă el. În faţa poliţiştilor, Roxana a susţinut că refuză să se întoarcă acasă, deoarece soţul ar fi extrem de agresiv, însă, într-un final, Gabi Botez a reuşit să ia copilul, în prezenţa agenţilor de ordine publică.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest