Gabriel de la MPFM, mesaj cu subînţeles pentru Roxana, după scandal? "Cineva se trezeşte cu gândul la tine"

+4 click pentru
galerie

Gabriel de la MPFM şi Roxana © Facebook

După ce s-a certat cu soţia şi chiar a acuzat-o că a plecat de acasă cu copilul lor, Gabriel de la "Mireasă penrtu fiul meu", pare să fi revenit la sentimente mai bune.

Gabriel Botez, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", avea un mariaj fericit şi nimic nu părea să-l despartă de soţie, însă se pare că problemele între ei ar fi apărut după ce Gabriel a rămas fără serviciu. Gabriel şi Roxana s-au certat, ba chiar el a acuzat-o pe mama copilului său că i-a furat copilul. Apele s-au liniştit între aceştia, iar Gabriel pare să fi revenit la setimente mai bune.

CITEŞTE ŞI: Roxana Botez, soția lui Gabi de la MPFM, prima reacție după ce a fost acuzată că a fugit de acasă cu copilul: „Asta ca dovadă că nu sunt o mamă bună”

Gabriel Botez, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a postat un mesaj cu subînţeles pe reţelele sociale, prin care şi-a pus fanii pe gânduri. Să fie acesta un mesaj pentru Roxana, prin care vrea să-i arate cât îi duce dorul şi că speră la împăcare?

"Mesajele de bună dimineaţa şi de noapte bună sunt cele mai frumoase pentru că ştii că cineva se trezeşte şi adoarme cu tine în gând", este mesajul lui Gabriel Botez.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest