Veste bombă pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Un fost concurent s-a despărţit de soţie la doar un an de la nuntă

+6 click pentru
galerie

Gabriel de la MPFM s-a despărţit de Roxana, soţia sa © Facebook

Veste bombă pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre foştii concurenţi s-a despărţit de soţie. Vestea a venit ca un trăsnet la doar un an de la nuntă.

Gabriel Botez, pentru că despre el este vorba, s-a despărţit de Roxana, mama copilului său. Despărţireare are loc la distanţă de un an de când cei doi s-au căsătorit, nunta lor fiind urmărită de fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" pe Antena 1.

Gabriel Botez şi Roxana păreau un cuplu solid, pe care nimeni şi nimic nu l-ar fi despărţit, mai ales că cei doi sunt şi părinţii unui băieţel superb. Vestea că Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a despărţit de soţia sa Roxana a fost dată chiar de el pe Facebook. Fanii au reacţionat imediat şi s-au declarat trişti şi dezamăgiţi de finalul poveştii lor de dragoste.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Ce mare şi frumos s-a făcut băieţelul lui Gabi de la MPFM. Micuţul îi seamănă leit tatălui

"Copiii merită eforturi din partea părinţilor. Nu există niciun motiv pe lume pentru care să se despartă doi tineri. Încercaţi un compromis!, Păcat, eraţi frumoşi împreună, Dar copilul? Nu trebuie să trăiască cu mama şi cu tatăl său?, Nu am cuvinte, îmi pare rău!, Spune-ne că nu este adevărat", sunt câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.

Nu se ştie motivul pentru care Gabriel şi Roxana s-au despărţit, însă din ce a dat de înţeles Gabriel decizia de despărţire îi aparţine Roxanei.

"Nu poți obligă pe nimeni să te iubească, nu poți trage de nimeni să rămână lângă tine dacă nu te mai iubește și dacă ascultă de mami și tati. Nu știu cum se face dar ni se întâmplă adesea să ne îndrăgostim de cineva și să nu ni se răspundă la sentimente. Undeva ceva este greșit, cine a inventat chestia asta? Dar cel mai important lucru este băiatul meu și asta este motivația mea pe mai departe", este mesajul lui Gabriel de la "Mireasă pentru fiul meu".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro