Unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu

Cristian Topescu a murit © Arhiva

Cristian Țopescu a murit la Spitalul Elias din București, la vârsta de 81 de ani, în urma unor complicații provocate de diabetul cronic de care suferea de multă vreme. 

Trupul neînsuflețit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus jos, în intervalul 11:00-19:00, în Studioul 2.

"Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (...) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00.", se arată în comunicatul transmis de TVR.

Citește și: Andreea Marin, îndurerată de moartea lui Cristian Ţopescu: "Pe cât de mare şi minunat, pe atât de modest"

"Cristian Ţopescu, cel care şi-a legat vocea de marile victorii ale sportului românesc, a trecut în nefiinţă. Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor. În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă.", potrivit comunicatului transmis de Televiziunea Română.

Cristian Țopescu a murit

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, a murit la vârsta de 81 ani, pe data de 15 mai.

”Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro