Vă mai amintiţi de Tudor Turcu, cel care a câştigat "X Factor" acum 8 ani? Artistul suferă de o malformaţie gravă

+3 click pentru
galerie

Vă mai amintiţi de Tudor Turcu, cel care a câştigat "X Factor" acum 8 ani? Artistul suferă de o malformaţie gravă © Instagram

În 2012, Tudor Turcu a câştigat "X Factor", bucurându-se din plin de succesul care a urmat după. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, puţini sunt cei care ştiu de malformaţia cu care artistul se confruntă zi de zi. 

Tudor Turcu este un nume sonor în lumea muzicii, mai ales dacă vorbim de rock. A câştigat "X Factor" în anul 2012 şi de atunci a continuat să se implice în cât mai multe proiecte muzicale, vocea lui fiind auzită chiar şi la Eurovision, în anul 2015, atunci când le-a dat emoţii organizatorilor. 

S-a născut cu inima deformată, medicii diagnosticându-l cu prolaps de valvă mitrală şi bloc de ramură drept, mai exact, o afecţiune a valvelor cardice. La momentul respectiv, organizatorii Eurovisionului au chemat o ambulanţă, de teamă ca artistul să nu păţească ceva. 

"În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. E o malformaţie cu care m-am născut. Din cauza stresului şi a oboselii, ea poate să apară şi să dispară, poate să se agraveze sau o pot duce aşa toată viaţa", povestea el, cu ceva timp în urmă.

Este tată de fete 

Şi cum cariera profesională merge ca pe roate, de viaţa de familie ce să mai spunem? În luna octombrie a anului 2019, a devenit tătic de fetiţă pentru a doua oară, împărtăşind marea veste cu fanii de pe internet. 

"Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți. Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora", a scris artistul pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro