Valentina Pelinel radiază de fericire de când Cristi Borcea a ieșit din penitenciar. Blondina a făcut un gest de iubire pentru soțul ei, în fața tuturor

Valentina Pelinel radiază de fericire de când Cristi Borcea a ieșit din penitenciar. Blondina a făcut un gest de iubire pentru soțul ei, în fața tuturor © Instagram

Valentina Pelinel a așteptat luni întregi ca soțul ei să iasă din penitenciar. Cristi Borcea se bucură acum de libertate, în sânul familiei, după ce magistrații au decis că poate fi eliberat înainte de finalizarea pedepsei.

Valentina Pelinel a fost dintotdeauna o femeie puternică și determinată care a știut să își țină familia unită. Acum sunt toți împreună, iar bucuria nu poate fi descrisă în cuvinte. Blondina a pozat recent o fotografie alături de Cristi Borcea, într-o ipostază emoționantă.

Fericiți și mai uniți ca oricând, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au afișat zâmbete largi și au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc. Like-urile au curs pe bandă rulantă, iar internauții le-au transmis prin comentarii cât de mult îi apreciază și îi admiră.

Cristi Borcea, eliberat din penitenciar

Cristi Borcea a ieșit recent din Penitenciarul Jilava, după ce ultimele nouă luni și le-a petrecut în spatele gratiilor. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat în total la șapte ani și șase luni de închisoare în cele două dosare. Cristi Borcea și-a petrecut până acum cinci ani la închisoare și în prezent, chiar dacă este în libertate, este supravegheat de un ofițer de probațiune. 

Cei care l-au întărit în această perioadă și l-au făcut să vadă lucrurile cu mai mult optimism au fost Valentina Pelinel și copiii lui. La început de primăvară, pe 1 martie, Valentina Pelinel a adus pe lume două fetiţe superbe, care au primit numele de Indira şi Rania.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro