Vecina care a sunat la 112, dezvăluiri despre cum și-a dat seama că ceva este în neregulă cu Cristina Țopescu. "Telefoanele sunau în gol"

Vecina care a sunat la 112, dezvăluiri despre cum și-a dat seama că ceva este în neregulă cu Cristina Țopescu. "Cris nu s-a sinucis" © Facebook

Moartea Cristinei Țopescu a luat pe toată lumea prin surprindere. Jurnalista a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, după ce o vecină a sunat îngrijorată la numărul de urgență pentru că nu mai știa nimic de ea de trei săptămâni.

Cristina Țopescu era extrem de activă pe rețelele sociale, însă acum nu mai fusese activă de dinainte de Revelion. O vecină și totodată o bună prietenă a Cristinei Țopescu și-a dat seama că ceva este în neregulă după ce nu mai reușise să dea de jurnalistă de aproape trei săptămâni. Femeia povestește, într-o postare pe Facebook, că jurnalista obișnuia să nu mai răspundă la telefon cu zilele și din acest motiv nu s-a alertat mai devreme. 

Femeia spune că a avut o relație foarte apropiată cu Cristina Țopescu și este extrem de afectată de trecerea în neființă a jurnalistei. Totodată, ea spune, cu tristețe, că a fost singura persoană care a aprins o lumânare în fața casei Cristinei Țopescu, după ce s-a aflat de moartea jurnalistei.

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112. (...)
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.
______
Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
-----

(...) Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul."
, a scris femeia care a anunțat dispariția Cristinei Țopescu, printr-un apel la 112, pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro