Ultima emisiune realizată de Cristina Țopescu, înainte să fie găsită moartă în casă

Ultima emisiune realizată de Cristina Țopescu, înainte să fie găsită moartă în casă © Facebook

Cristina Țopescu s-a stins din viață la doar 59 de ani, subit, după ce nimeni nu mai știa nimic de ea de trei săptămâni. Jurnalist a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. 

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai de seamă jurnaliste de la noi. Am moștenit talentul și pasiunea pentru presă de la tatăl ei, regretatul comentator sportiv Cristian Țopescu. Ultima emisiune pe care Cristina Țopescu a realizat-o a fost în data de 17 decembrie, alături de Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu. Cristina Ţopescu realiz emisiune "Interviuri ne(convenţioale)", pe un post de televiziune, iar după aflarea veștii că jurnalista a murit, colegii ei au publicat înregistrarea cu ultima emisiune realizată jusrnalistă. Este vorba despre un interviu cu Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu.

"Dragă noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok.
Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile.
Dumnezeu să te primească în Lumina Să, dragă Cristina!"
, se arată pe pagina de Facebook cu care Cristina Țopescu colabora.

Cristina Țopescu s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, potrivit spuselor șefului Serviciului de Ambulanță București, însă trupul ei neînsuflețit a fost descoperit abia aseară, la locuința sa din Otopeni. Totodată, polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, deși pe corpul jurnalistei nu au fost găsite urme de violență vizibile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro