Vedetele au profitat din plin de zăpadă! Au lăsat agitația din Capitală pe distracția de la munte / VIDEO

Vedetele au profitat din plin de zăpadă! Au lăsat agitația din Capitală pe distracția de la munte © Instagram

În timp ce majoritatea românilor stau în case şi se ascund de frigul şi zăpada care ne-a lovit în ultima perioadă, vedetele noastre au profitat la maximum de vremea bună pentru sporturile de iarnă şi au dat fuguţa- fuguţa la munte.

Abia întoarsă din Maldive, Andreea Bănică a trecut de la 30 de grade la 0 grade... Astfel, vedeta şi-a luat familia şi au mers la Azuga, acolo unde s-au simţit minunat. Se pare că Andreei Bănică şi lui Lucian Mitrea le-a fost tare dor de copiii lor, de care nu s-au dezlipit nicio clipă.

"Cine mă prinde? Te prindem acum.  Am leşinat. Ce ne facem acum? Ne iubim? Dulcele meu unde e? Mă iei la vale. Unde pleci, măi? ....dorești?", a spus Andreea Bănică.

Noah, mezinul familiei a arătat cât este de curajos şi s-a dat cu schiurile... alături de un instructor, bineînţeles. 

Seara s-a închiat pentru ei cu un vin fiert  savurat lângă un foc de tabără în aer liber.

Bella Santiago este şi ea pe lista vedetelor care au dat aglomeraţia din Bucureşti pe aerul curat de la munte...Vedeta a plecat alături de fiica ei, dar şi de iubit într-una dintre cele mai iubite staţiuni montane. Fiica Bellei s-a bucurat enorm la vederea zăpezii, mai ales că în Filipine, ţara în care ea a trăit până acum, nu există zăpadă. 

Nici Raluca Ropotan nu putea rata o mini vacanţă la munte. Vedeta a plecat să petreacă weekendul acesta într-una dintre cele mai căutate staţiuni montane, iar distracţia a fost în toi... 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro