Vedetele noastre au închis plajele internaţioanale! Cine a trecut proba costumului de baie

Vedetele noastre au închis plajele internaţioanale! Cine a trecut proba costumului de baie / VIDEO © Instagram

Vedetele noastre au dat temperaturile scăzute din România pe destinaţii cu multe grade în termometre, care de care mai exotice. Anna Lesko, Andreea Bănică, Sandra Mutu şi Andreea Bălan sunt doar câteva dintre celebrităţile care au ales să se relaxeze în destinaţii cu mult soare.

Mai mult, vedetele noastre au trecut cu brio proba costumului de baie şi au făcut furori cu trupurile lor perfect sculpatate. Prima pe lista noastră este Anna Lesko. Vedeta a plecat să se relaxeze, peste mări şi ţări, tocmai în Barbados, Caraibe,  un loc superb cu peisaje desprinse din filme. Artista a stat la plajă şi şi-a etalat formele perfecte în costume de baie minuscule. La cei 41 de ani ai săi, vedeta arată ireal de bine, iar dovadă sunt imaginile cu diva din vacanţă. 

O altă frumuseţe autohtonă care face furori oriunde merge. Ne referim la Sandra Mutu. Soţia lui Adrian Mutu s-a fotografiat fără înhibiţii şi trebuie să recunoştem că arată foarte bine ţinând cont că în urmă cu doi ani a dat naştere unui copil, dar Sandra are grijă la alimentaţie şi merge des în sala de fitness, astfel că a trecut proba costumului de baie cu nota 10! 

Andreea Bălan este şi ea în top. Artista a plecat în vacanţă în Mauritius, acolo unde a făcut senzaţie cu imaginile în costum de baie. Cântăreaţa arată foarte bine după două naşteri, iar de acest lucru este şi ea conştientă, astfel că pozele sexy din vacanţă nu au lipsit de pe contul ei de socializare. 

Andreea Bănică este ultima de pe listă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista se află deja de mai bine de două săptămâni în Maldive, acolo unde se bucură de perisajele superbe şi plajele cu nisip fin. Vedeta este plecată alături de soţul ei dar şi de finii lor, Jorge şi soţia sa. Mamă a doi copii, blonda a trecut cu brio proba costumului de baie, mai ales că, ştim cu toţii că vedeta nu s-a abţinut şi a mâncat tot ce a dorit, dar când eşti deţinătoarea unui asemenea trup, este evident că îţi permiţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro