Veste mare pentru fanii MPFM. O fostă concurentă a devenit mamă pentru a doua oară!

+5 click pentru
galerie

Veste mare pentru fanii MPFM. O fostă concurentă a devenit mamă pentru a doua oară! © Facebook

Veste mare pentru fanii Mireasă pentru fiul meu. O fostă concurentă a devenit mamă pentru a doua oară. Frumoasa veste a fost dată chiar de proaspăta mămică.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă spunem despre cine este vorba. Ei bine, Roxana, pentru că ea e protagonista, a devenit mămică din nou. Fosta concurentă a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, iar împlinirea este una fără egal.

Nu ştim ziua exactă în care a născut Roxana, pentru că fosta concurentă nu a dezvăluit mai multe lucruri. Roxana a ţinut, însă, să posteze mai multe imagini pe Facebook, mai întâi una cu mânuţa copilului ei, iar mai apoi o poză cu micuţul, care a primit numele Patrick, alături de o descriere emoţionantă: ''Al doilea băieţel al meu. Eu sunt Patrick 💙. Un nou miracol a apărut cu cea mai frumoasă minune şi cel mai dulce copil 😍😍'', a scris Roxana pe Facebook.

''Să-ţi trăiască amândoi băieții, să fiţi fericiţi şi împliniți. Să vă trăiască, să fie sănătos şi să vă bucuraţi de minunile voastre 😘😘😘, Să vă bucurați de minunile care vi le-a dat Dumnezeu, Două inimi care o să vă ocrotească la bătrâneţe. Felicitări, bravo băieţi, că aveţi aşa părinţi frumoşi şi dragi🙏🙏🙏🙋❤👍🎶🌹🌹🌹👏😇👏😇😲'', sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii Roxanei de la MPFM.

Viaţa Roxanei de la MPFM s-a schimbat radical după ieşirea din competiţie. Blondina şi-a întâlnit sufletul pereche şi, la scurt timp, i-a dăruit un fiu bărbatului pe care îl iubeşte. La ceva timp după venirea pe lume a micuţului, Roxana de la MPFM şi iubitul său au decis să se căsătorească, iar nunta lor a fost un eveniment splendid, exact aşa cum şi l-au dorit. Acum, la doi ani şi jumătate de la nuntă, Roxana de la MPFM şi soţul său sunt mai împliniţi ca niciodată, după naşterea celui de-al doilea copil.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro