Veste tristă pentru fanii “Asia Express”! Maria Buză și Lia Bugnar părăsesc competiția

+3 click pentru
galerie

Veste tristă pentru fanii “Asia Express”! Maria Buză și Lia Bugnar părăsesc competiția © Instagram

Veste tristă pentru fanii ”Asia Express”! După mai bine de o lună, Maria Buză și Lia Bugnar părăsesc competiția. Ancora a fost roșie!

”Asia Express” continuă să facă ravagii, aducând în atenția telespectatorilor probe inedite. Și cum este o competiție strânsă, normal că de fiecare dată trebuie să plece câte o echipă. După o cursă pentru ultima șansă care a fost extrem de dificilă, cele trei echipe au aflat verdictul.

Maria Buză și Lia Bugnar părăsesc competiția, fiind cea de-a treia echipă eliminată. Ancora a fost roșie pentru cele două luptătoare. Au vândut la piața din Filipine, au aruncat cu sulița, au curățat orez și chiar au învățat să-l planteze. Au dat tot ce au avut mai bun, dar regulile sunt reguli și trebuie respectate. 

”Asia Express” continuă!

Ce declarau Lia și Maria, înainte de a intra în competiție

Lia: “Pentru mine Asia Express nu e despre geografie, e despre un drum interior. Dat fiind faptul că sunt alături de prietena mea cea mai bună e și o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viața ne-a dat mult de lucru și asta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă încât o să fie perfect să avem o singură misiune”.

Maria: “Pe drumul ăsta interior sunt două locuri și eu stau pe locul șoferului. Și îmi pun și centura!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro