Veşti noi din Costa Rica. Când ar putea fi extrădată Elena Udrea

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea © Hepta

Elena Udrea se află în continuare în arest, în Costa Rica. Procurorul-şef al Biroului Extrădări din Costa Rica a dat câteva detalii despre extrădarea cunoscutei blondine.

Laura Monge susţine că, în medie, pentru extrădare procesu poate dura între şase şi opt luni. De asemenea, această perioadă poate fi prelungită, informează adevarul.ro. Procurorul a mai spus că mandatele de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea şi al Alinei Bica pot fi prelungite chiar şi după data de 30 decembrie, pe toată durata procedurii de extrădare. 

Elena Udrea şi Alina Bica au depus amândouă cereri de eliberare din arest, urmând ca ele să fie primite în audienţă la un judecător, săptămâna viitoare, care va decide ce se va întâmpla cu cele două. "Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate", a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3.

Vă reamintim că Elena Udrea a născut pe 20 septembrie o fetiţă, iar, joi, pe 4 octombrie, a fost arestată. Fostul ministru al turismului a primit o condamnare la șase ani de închisoare, cu executare în România, pentru luare de mită și abuz în serviciu. În luna iunie, Elena Udrea a fost dată în urmărire internaţională. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro