Informaţii de ultimă oră de la spital. Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu

Informaţii de ultimă oră de la spital. Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu © Foto: Facebook

Veşti de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Îndrăgitul artist se află în continuare în stare delicată, însă lucrurile nu sunt atât de grave precum s-a tot vehiculat în presă.

Cel care a stat de vorbă în urmă cu doar câteva minute cu Simona, soţia lui Mihai Constantinescu, este chiar Keo, finul celor doi. Keo a spus la o emisiune tv că a vorbit cu Simona, în urmă cu puţin timp, şi că aceasta îi roagă pe toţi cei care îl iubesc pe artist să trimită un gând bun şi o rugăciune pentru el.

În plus, Keo a spus că nu este adevărat că Mihai Constantinescu a făcut de trei ori stop cardio-respirator, ci doar o dată, acasă, când a fost chemată salvarea.

"Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţjnă ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător. Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă. Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false. El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv", a spus Keo.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro