Vești triste pentru fanii lui Michael Schumacher! Anunțul făcut în urmă cu scurt timp a șocat pe toată lumea

+3 click pentru
galerie

Michael Schumacher © hepta.ro

Deși toată lumea a sperat la o minune în toți acești ani în care Michael Schumacher a fost mai mult ca o „legumă”, managerul fostului mare campion de Formula 1 A venit cu vești triste pentru fanii acestuia. 

Willi Weber, managerul fostului mare campion de Formula 1, Michael Schumacher, a oferit presei internaționale informații de ultim moment cu privire la starea de sănătate a acestuia. Weber este de părere că Michael Schumacher nu-și va mai reveni niciodată și, deși familia acestuia spera la o minune, acum se așteaptă la ce-i mai rău. 

„După o lungă perioada de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta”, a spus Weber, potrivit presei internaționale. 

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, de șapte ori campion mondial la Formula 1, s-a accidentat cumplit în timpul unei vacanțe în Alpi, în urmă cu aproape cinci ani. După ce a trecut prin două operații, a rămas în comă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro