Vica Blochina, adevărul despre relația din prezent cu Victor Pițurcă. "Amândoi suntem mai maturi"

Vica Blochina, adevărul despre relația din prezent cu Victor Pițurcă. "Amândoi suntem mai maturi" © captura video

Trădată de cea mai bună prietenă, care i-a furat iubitul, dar şi înşelată de partenera de afaceri, după cum chiar ea acuză, Vica Blochina, una dintre cele mai dorite femei din showbiz, speră să trăiască şi zile mai bune.

Vica Blochina a făcut mărturisiri sincere, în exclusivitate la Acces Direct, iar blondina a vorbit despre relaţia pe care o are în prezent cu tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, alături de care a avut o relație timp de câțiva ani. Vica Blochina a mărturisit că poate faptul că a făcut rău fără să vrea în trecut este motivul pentru care nu își găsește un bărbat pe placul ei acum. 

"Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.", a mărturisit Vica Blochina

Mai mult, Vica Blochina spune că anul 2019 a fost unul presărat cu multe provocări și dezamăgiri, fiind trădată de două persoane dragi din viața ei. 

"Eu nu știu ce se întâmplă. Anul trecut a fost praf din punct de vedere cu prietenii, prietenele. Ori am făcut eu prea multe greșeli... Partenera mea de afaceri m-a furat, prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu. Am ajuns să fac plângere la Poliție. Ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-au durut mult lucrurile acestea. Nu pot să iert, niciodată. Furtul e ok, asta s-a întâmplat, poate a fost o neînțelegere. Anul acesta ce s-a întâmplat, m-a durut, mai ales asta cu prietenele mele.", a declarat Vica Blochina.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro