Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, va petrecere sărbătorile singură. "Edan se duce la tatăl lui"

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, va petrecere sărbătorile singură. "Edan se duce la tatăl lui" © Instagram

Vica Blochina a bifat multe relații eșuate și nu a reușit până acum să găsească bărbatul care să o facă fericită pe deplin și să îndeplinească toate calitățile pe care le caută la un partener.

Blondina a fost prezentă în platoul Star Matinal, acolo unde a vorbit despre planurile de sărbători, dar şi despre ce înseamnă pentru ea faptul că nu are un iubit în prezent. Totodată, vedeta spune că fiul ei, Edan, are o relație extraordinară cu tatăl lui, Victor Pițurcă, iar cel mic își va petrece Crăciunul alături de fostul fotbalist. 

"Este primul an în care nu simt sărbătorile, muncesc foarte mult, Edan e mare, a crescut și acum stă mai mult la tatăl lui. Nici nu știu dacă fac bradul anul acesta. Nici nu știu ce fac de revelion, ceva s-a întâmplat. De Crăciun merg în Italia, mă duc la podgorii la vinuri. Edan se duce la tatăl lui și Revelionul, apoi m-a întrebat dacă plecăm undeva la căldură.", a spus Vica Blochina

Mai mult, Vica Blochina mărturisește că pentru ea este foarte importantă liniștea, mai mult decât a avea un iubit alături de ea. Blondina spune că s-a săturat de bărbații români și că își dorește foarte mult să fie independentă din punct de vedere financiar.

"În Italia o să merg cu mai mulți prieteni și o să pun poze multe pe Instagram. Mi-e bine așa, nu vreau bărbat român, sunt niște neducați. N-am suferit niciodată singură de Crăciun, mereu mi-am văzut de planurile mele. Mă simt mereu bine și îmi găsesc confortul psihic. Nu cred în lucrurile astea, că ești trist de sărbători dacă ești singur. Acum îmi doresc bani mulți, am ajuns la o maturitate în care foarte mult contează să fie totul echilibrat și îmi doresc un an liniștit, cu realizări, să-mi meargă toate afacerile bine.", a mai spus Vica Blochina.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro